Café Tant Rut Kungälv

3,25

Kungälv har inte jättemånga caféer, så konkurrensen kanske inte är direkt bitande hård. Café Tant Rut är i alla fall ett riktigt trevligt café i början Västra Gatan i centrum. Inredningen påminner lite om Le Petit i Haga fast i en mer ordnad form, trevligt helt klart! Det finns lite olika sittarrangemang med barstolar i fönstret samt ett par olika bord och ett par soffor. Uteserveringen är rätt stor och ligger i ett bra och soligt läge.

Servicen är ganska snabb och utan krusiduller, som på de flesta andra ställen, och inget att anmärka på. Själva frukosten bjuds i ett par olika alternativ, men jag fastnade för den stora varianten med yoghurt och juice. Yoghurt och juice serveras i plastglas, vilket alltid är lite tråkigt. Men mängden yoghurt är i alla fall lite större än vad andra ställen kanske erbjuder. Salladen i mackan kunde gärna varit lite roligare, men det smakar i alla fall gott. En trevlig och lagom frukost i mysig miljö helt enkelt.

Ska du ta en frukost i Kungälv är Tant Rut nog det bästa stället!

Frukost

  • Kaffe eller te
  • Yoghurt med hallon
  • Äpple- eller apelsinjuice
  • Ost och skinkfralla

Sätt ditt eget betyg på Café Tant Rut (Kungälv)

1 2 3 4 5
Café Tant Rut 3,6 av 5 (232 betyg)

Skriv en kommentar på "Café Tant Rut"

Notera att detta inte är Café Tant Ruts officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.