Kafferosten

3,5

Under en ganska lång tid, jag minns faktiskt inte hur länge, låg här Kaffemoster. Men sen hösten 2013 huserar nu Kafferosten i lokalerna som fått sig en modern uppfräschning och det är luftigt och turkost i lokalen. Det kan kanske kännas lite väl modernt med de stora plåtarna på väggarna, men jag tycker det fungerar hyggligt. Jag undrar bara vad som händer med ljudvolymen om det är fullt. I ena hörnet ligger disken och resten av lokalen innehåller några olika sittgrupper med soffor och stolar. De stora fönstren längse långsidan släpper in mycket ljus, på sommaren antar jag man kan inta sin frukost utomhus. Ur högtalarna strömmar softad "chillout-musik".

Servicen är väldigt vänlig och trevlig och killen bakom disken bad mig bara återkomma om om allt var bra eller om det var något som saknades.

Själva frukosten är det inget fel på, det finns gott om frön att välja bland till yoghurten. Jag blir faktiskt riktigt tokmätt! Croissanten kom ut nybakt efter ett litet tag så den finns inte med på bilden. Nu vet jag inte om det är något att klaga på men jag tyckte den fyrkantiga osten var lite trist, men det var nog också allt.

Värt att veta är att de serverar sin frukost hela dagen! Perfekt om man vaknar sent :)

Frukost

  • Kaffe / latte 
  • Kokt eller stekt ägg 
  • Surdegsbröd 
  • Pålägg (2 val inkl ost och skinka) och grönsaker 
  • Smoothie 
  • Nybakad Croissant 
  • Müssli och nötter 
  • Yoghurt

Sätt ditt eget betyg på Kafferosten

1 2 3 4 5
Kafferosten 3,9 av 5 (355 betyg)

Skriv en kommentar på "Kafferosten"

Notera att detta inte är Kafferostens officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras sida på Facebook istället till exempel.

Kommentarer (3)

L-O Rydén

Mycket god och mättande frulle. Väldigt trevlig och förekommande personal. Frukosten kostar nu 79 på vardagar, och 89 på helger.

Rekommenderas!

26 juli, 2014 klockan 11:27

Sandhy Mena

En mycket fin cafe- restaurang med utmärkt betjäning. Maten är vällagad och mycket god , riktigt bra persika mat, intressanta smaker och underbart välstekt kött. Excellent, Jag ska gärna återkomma !!!!

28 augusti, 2016 klockan 18:05

Linda

Fantastiskt bemötande och stans mest prisvärda frukost.

13 februari, 2018 klockan 08:27