Café de Paris

4

Observera! Café de Paris har stängt igen. Recensionen ligger kvar här för referens och nostalgiskäl

Nya Friggagatan har blivit riktigt trevlig i och med ombyggnaden för ett antal år sen. Här ligger nu en hel del trevliga restauranger och affärer och hela området är riktigt mysigt. Café de Paris är ett trevligt litet café i samma stil som bland annat Le Petit Café i Haga med lite udda bord och stolar i mysig "mormormiljö". Lokalen är inte stor men relativt rymlig med fyra små bord. Det stora fönstret släpper in en hel del ljus och känns hemtrevligt. Det står ett litet bord och två stolar utanför, men det känns mest som utsmycknad än en regelrätt uteservering.

Personalen är väldigt gladlynt och trevlig och frukosten serveras ganska snabbt. Själva frukosten är riktigt god och varianten med ett stekt ägg är både lite märklig och trevlig på samma gång. Det är en bra frukostmix med yoghurt, fralla, smoothie och ägg; det är gott och man står sig riktigt ordentligt!

Frukost

  • Latte, Kaffe eller Te
  • Yoghurt med müssli, nötter och sylt
  • Smoothie
  • Fralla med pålägg och grönsaker
  • Stekt ägg
  • Hallonscones

Det går inte att kommentera på Café de Paris eftersom det har stängt.