Café Götheborg Landvetter Flygplats

2,5

När man ändå är på väg på semester eller affärsresa kan man ju lika gärna äta sin frukost på flygplatsen, när man ändå är på resande fot. På Landvetter finns ett par olika alternativ, några fler nu efter ombyggnaden. Café Götheborg är nog det första man stöter på och är öppet dygnet runt direkt i ankomsthallen. Det ligger lite omysigt i mitten av den stora och lite brötiga hallen, en övervåning finns, men den var tyvärr inte öppen när jag var där. Servicen är oklanderlig och snabb.

Själva frukostmenyn är egentligen inget att hänga i granen; kaffe eller te, fralla och apelsinjuice. Croissanten på bilden ovan ingår inte som standard, utan den hade jag köpt till extra. Kaffen går att uppgradera till en latte går att få för 10kr extra. Juicen serveras tyvärr som oftast i plastmugg, undrar varför man alltid envisas med det.

En helt okay liten snabbfrukost.

Frukost

  • Ost eller ost och skinkfralla 
  • Kaffe eller te (inkl. påtår)
  • Apelsinjuice

Sätt ditt eget betyg på Café Götheborg (Landvetter Flygplats)

1 2 3 4 5
Café Götheborg 3,9 av 5 (241 betyg)

Skriv en kommentar på "Café Götheborg"

Notera att detta inte är Café Götheborgs officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.

Kommentarer (1)

Glada Apan Leksaksaffär

Bra frukost, just för att de bara fanns där när precis alla behövde den. Tack för att ni fanns där på vägen till Cypern i våras.

www.gladaapan.se

13 augusti, 2014 klockan 00:18