Café Nyfiken

3

Café Nyfiken legat på den här adressen i många år och är mer eller mindre en institution för Kungälvsborna. Lokalen är stor och rymligt och på baksidan finns även en liten uteservering. Inredning har kanske sett lite bättre dagar, men är rent och fräscht. Det finns dessutom lite olika sittavdelningar i den stora lokalen, bland annat med ett bakre rum vid uteserveringen. Servicen är bra, mycket vänlig och pratsam, ett hjärtligt välkomnande!

Tyvärr saknas en riktig frukostmeny så man får plocka ihop vad man vill själv från det ordinarie utbudet av juicer, kaffe och smörgåsar. Priserna är helt okay, men det drar iväg rätt ordentligt för en kaffe, juice och en macka. I och för sig blev det en riktig och god ciabatta till skillnad från de sedvanliga billiga frallorna. Annars är det luncherna man satsar på här, ryktet säger att deras kycklingröra är magiskt god!

Frukost (OBS, ingen meny!)

  • Smoothie / juice 25 kr
  • Kaffe 25 kr
  • Ciabatta 45 kr

Sätt ditt eget betyg på Café Nyfiken

1 2 3 4 5
Café Nyfiken 3,7 av 5 (199 betyg)

Skriv en kommentar på "Café Nyfiken"

Notera att detta inte är Café Nyfikens officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.