Waynes Coffee Östra Hamngatan 30-34

2,5

Kedjan Waynes Coffee har funnits i stan i ett par år i Akademibokhandeln vid Kungsportsplatsen. Kedjan är mycket större utanför Göteborg, och då speciellt i Stockholm. Lokalen är riktigt stor med lite olika sittmöjligheter, bland annat olika soffgrupper och högre och lägre bord av lite olika karaktär. Det finns dessutom en liten uteservering, men den är försvinnande liten jämfört med hur stort det är inomhus. Läget för en frukost utomhus är nog inget att satsa på, på sommaren är det skuggigt och vägen med spårvagnshållplatsen vid Gustav Adolfs Torg är precis utanför. Annars är lokalen är ljus och behaglig tack vare stora fönster längs de två ytterväggarna, utsikten är dock kanske inte så jättesexig. Lite soft "bakgrundsmusik" spelas och det är lugnt och behagligt, i alla fall en dag på början av sommaren.

Servicen är trevlig och oklanderlig och bärs ut när den plockats ihop. Själva frukosten i sig är kanske inte så fantastisk. I grundutbudet ingår kaffe (eller juice) och en fralla med antingen ost eller ost och skinka. För detta betalar du 46kr. Vill du ha yoghurt och juice får du lägga till 50kr, lite i värsta laget. Då är du nära 100kr. Kaffet kan uppgraderas till stor kopp för en femma eller 10kr för t.ex en latte. Frallan är i och för sig ganska god men lite degig.

På det stora hela är det ingen jätteupplevelse du får för pengarna, jag tycker faktiskt det är godare och roligare att gå till den stora konkurrenten Espresso House.

Frukost

  • Kaffe eller juice
  • Ost eller ost och skinkafralla

Tillval

  • Juice 25kr
  • Yoghurt och granola 25kr
  • Stor kaffe 5kr
  • Smoothie 25kr
  • Latte eller cappuccino 10kr

Sätt ditt eget betyg på Waynes Coffee (Östra Hamngatan 30-34)

1 2 3 4 5
Waynes Coffee 3,9 av 5 (250 betyg)

Skriv en kommentar på "Waynes Coffee"

Notera att detta inte är Waynes Coffees officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.