Liebling

4

Notera! Liebling serverar inge längre frukost i vanlig frukosttid. Recensionen ligger här lite som kuriosa.

Liebling har tyvärr slutat med frukost och öppnar nu först 11:30. Det var synd för det var en riktigt bra frukost dom hade!

Liebling slog upp portarna i mitten av juni i år (2014) och har tagit ett seriöst, och lite nytt, grepp om hur en frukostbuffé ska se ut. I den moderna, öppna och lite hårda men rymliga lokalen samsas en stor disk tillsammans med ett par bastanta bord och i den inre delen av lokalen huserar det stora och öppna köket. Tänk dig betong, sten, järn och trä så har du inredningen i ett nötskal – Liebling känns rätt så "hipster" i sin framtoning. Det är dessutom rätt ljust i lokalen tack vare rejäla och heltäckande fönster längs fasaden, i fönstren finns även barbord med bra med spanläge ut mot gatan och uteserveringen. Läget så här mitt i stan vid Kungstorget och Kopparmärra är det inget fel på, men läget beror ju mycket på varifrån du kommer och vart du ska.

Servicen är avslappnad och väldigt trevlig, man betalar i baren och sen kan man kasta sig över buffén som står uppdukad på ett långt upphöjt bord i mitten av lokalen. En trevlig och bra detalj är att förutom att man kan välja vilken varm dryck man behagar, så kan man fortsätta på bryggkaffet i buffén, och påtår ingår. I själva buffén finns yoghurt och müsli, juice, ägg och grönsaker men även bagelhalvor trevligt inslagna i brunt papper. Här finns det ett par olika alternativ att välja bland och vid mitt besök fanns det biff, ost och lax. En bagel räcker mer än väl, och dom smakar förträffligt! En härlig lyx med så goda mackor i en buffé!

Förutom att det är ett riktigt bra frukostställe så serveras också lunch, men även middag. Det går dessutom även att få öl, vin eller en drink framåt kvällen då Liebling har fulla rättigheter. En kul detalj är är hundskålarna vid entrén som skyltar med att hundar är mer än välkomna, något som känns vara lite på framfart på sistone. Det har ju aldrig varit förbjudet tidigare, men nu känns det mer öppet.

Jag rekommenderar Liebling och deras frukost varmt!

Frukostbuffé

  • Bagels av olika sorter – biff, ost eller lax.
  • Ägg
  • Frukt 
  • Grönsaker
  • Yoghurt och müsli 
  • Kaffe och te. Cappuccino, latte eller dylikt går att få, fortsätt på bryggkaffe sen där påtår ingår. 

Sätt ditt eget betyg på Liebling

1 2 3 4 5
Liebling 3,7 av 5 (303 betyg)

Skriv en kommentar på "Liebling"

Notera att detta inte är Lieblings officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.

Kommentarer (1)

admin

admin

Liebling har tyvärr slutat med frukost och öppnar nu först 11:30. Det var synd för det var en riktigt bra frukost dom hade!

16 januari, 2015 klockan 11:25