Food Market Landvetter flygplats

1,5

Landvetter flygplats har efter ombyggnaden blivit väldigt mycket trevligare med fler frukostalternativ. Jag vet inte riktigt hur länge Food Market legat här men det är det större av restaurangerna, tyvärr ett av de tråkigaste. Lokalen är öppen i och med att alla affärer och restauranger delar samma öppna utrymme. Food Markets avdelning består av lite olika sittgrupperingar, småbord, soffor och plastfåtöljer. Det är i och för sig trevligt och fräscht, men det är inte speciellt mysigt överallt. Jag skulle rekommendera att gå in i det mer dämpade hörnet med sofforna.

Servicen är lite morgonstressad och det är lite rörigt med vad som ingår och var man hittar det man ska ha. Här hade man kunnat styra upp det bättre. Och gärna lite fler alternativ också.

Själva frukosten är faktiskt inget vidare. Brödet är luftigt och smaklöst, Det är lite för lite sylt i yoghurten och den så kallade müslin är bara havregryn. Att det är mycket engångsmaterial gör det hela inte bättre, billigt är det ju inte heller tyvärr. Ingen höjdare.

Frukost (tre alternativ)

  • Bryggkaffe
  • Ost macka
  • Yoghurt

Sätt ditt eget betyg på Food Market (Landvetter flygplats)

1 2 3 4 5
Food Market 3,8 av 5 (238 betyg)

Skriv en kommentar på "Food Market"

Notera att detta inte är Food Markets officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.