Café con Linda

3,5

Observera! Café con Linda har stängt igen. Recensionen ligger kvar här för referens och nostalgiskäl

Tidigare låg här ett cupcakeställe, men sedan 2013 ligger här nu Café con Linda istället. Nu var jag inte här då det var cupcakes men jag kan ana att lite av färgerna i inredningen är kvar. Hur som helst är det trevligt inrett med lite blandade bord och stolar, rätt fint och luftigt. Gott om ljus kommer in genom de stora fönstren, även om det inte blir mycket direktsol. I bakgrunden spelas lite skön 40-talsjazz. Läget runt Skanstorget är lugnt och behagligt, men du kanske inte bara råkar gå förbi då det inte ligger på Övre Husargatan. Jag var i princip den enda gästen den här morgonen, så det är väldigt lugnt och avslappnande.

Frukost finns i tre varianter; en liten, en stor och en grötfrukost. Enligt facebooksidan görs allt från grunden och det märks speciellt på brödet då det är väldigt gott! Här satsas också en hel del på ekologiska råvaror. Som frukost väljer jag den lilla frukosten med kaffe, macka, juice och en frukt. Brödet är som sagt riktigt gott, kaffet och juicen likaså. Är du rejält hungrig ska du nog gå på den större som innehåller ägg, yoghurt och croissant, men för mig var det rätt lagom med en lätt frukost den här dagen.

Servicen är väldigt trevlig och glad, en härlig start på dagen! Café con Linda är ett mycket personligt och lite annorlunda café i djungeln med kedjor och överhippa trendställen.

Frukost

  • Kaffe
  • Apelsinjuice
  • Macka (ost eller ägg). Grovt väldigt gott bröd. Lite sallad och tomat
  • Frukt (äpple, banan, clementin)

Det går inte att kommentera på Café con Linda eftersom det har stängt.