Cupkey

3,5

Observera! Cupkey har stängt igen. Recensionen ligger kvar här för referens och nostalgiskäl

Tidigare huserade gamla Bakerboys i den här lokalen, men när dom slog igen så öppnade istället caféet Cupkey. För frukostfrossare var det helt klart ett uppsving då man började med en rätt rejäl frukostbuffé. Buffén verkar man tyvärr ha slutat med. Det finns dock två vanliga frukostmenyer att välja på, där är priset 59kr. Lokalen är också trevligare inredd och bekvämare att sitta i än tidigare. Ett par olika små bord samsas med det högre bordet i mitten, längs den inre delen av lokalen finns en stor disk och kassan.

Servicen är snabb och trevlig och jag har inget att invända. När jag var här i november erbjöds en rätt rejäl frukostbuffé med yoghurt, müssli, ägg och bröd. Men nu senast i början av februari 2015 verkar man ha upphört med den tyvärr.

Frukostbuffé (erbjuds inte längre!)

  • Kaffe eller te
  • Yoghurt
  • Müssli och nötter
  • Kokt kallt ägg
  • Juice (Äpple och apelsin)
  • Frallor 
  • Pålägg (skinka, salami, ost och grönsaker) 
  • Frukt / Melon

Det går inte att kommentera på Cupkey eftersom det har stängt.