The Kitchen

3

När Café con Amor stängde ner i höstas öppnades det istället för The Kitchen i samma lokal; portarna slog up i november 2014. Lyckligtvis serverar man givetvis frukost fortfarande! Det var längesen jag var på Café con Amor, men jag tycker det ser lite ljusare och vitare ut än innan. Vitt och fräscht alltså. På väggarna hänger dessutom lite trevlig konst som är till salu och i högtalarna spelas lite soft bakgrundsmusik. Barbord i fönstren, några småbord på nedre plan och sen övervåningen/loftet med fler små bord, ja mycket är annars sig likt inredningsmässigt i lokalen. Och dessutom samma ljudliga Övre Husargatan utanför fönstren, konstigt vore det väl annars.

Servicen är glad och tillmötesgående, brödet var lite försenat men jag hann knappt beställa innan det anlände. Det finns ingen regelrätt frukostmeny att tillgå, utan man får plocka ihop från menyn. I frukostväg går det att få en så kallad "smoothie bowl", något jag själv inte sett någon annanstans. Det är hur som helst ungefär en stor skål med nymixad smoothie, müsli och lite frukt. Mackan är god, grov och med krispiga grönsaker. Jag lovas dessutom "hur mycket påtår jag vill" på bryggkaffet. Trevligt! I och med att det inte är någon specialdesignad frukostmeny skenar priset iväg en hel del, 93 kronor betalar jag för min frukost. Lite i dyraste laget, även om det smoothien är nymixad och mackan nygjord.

Frukost

  • Bryggkaffe med påtår 
  • Macka (ost, ost & kalkon eller vegan) 
  • Smoothie bowl med müsli och frukt

Sätt ditt eget betyg på The Kitchen

1 2 3 4 5
The Kitchen 3,6 av 5 (345 betyg)

Skriv en kommentar på "The Kitchen"

Notera att detta inte är The Kitchens officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras sida på Facebook istället till exempel.

Kommentarer (1)

nikola

no more

16 november, 2017 klockan 18:44