Mariakonditoriet

2,5

Mariakonditoriet är kanske inte det vanliga frukoststället dit man går för att sitta ner och läsa tidningen. Det är ganska charmigt inne i den lilla lokalen, det mesta av utrymmet tas upp av kassan, brödhyllor och bakverk. Vintertid har man kanske möjligtvis ett eller möjligtvis två små bord här inne, men på sommaren finns också en liten provisorisk uteservering. Det man fokuserar på är att sälja bröd och bakverk för avhämtning, så något café är det ju egentligen inte. Inredningen är lite gammal, men det är också lite av charmen. Mariakonditoriet är ett bageri och konditori i miniatyr som vittnar lite om en svunnen tid. Servicen är glad och trevlig och inget att anmärka på.

Möjligheten till frukost är begränsad i och med att det mestadels är ett konditori, men en kaffe och fralla går det i alla fall att få. Påtår ingår, vilket ju alltid är mycket trevligt!

Kanske inget suveränt frukostställe, men en kaffe och fralla (eller en tårta) att ta med funkar ju.

Frukost

  • Kaffe (inkl påtår)
  • Fralla

Sätt ditt eget betyg på Mariakonditoriet

1 2 3 4 5
Mariakonditoriet 3,6 av 5 (262 betyg)

Skriv en kommentar på "Mariakonditoriet"

Notera att detta inte är Mariakonditoriets officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.