Den här sidan är gammal, informationen som du hittar här är troligtvis mycket inaktuell, den finns kvar här av nostalgiska skäl. Men en vacker dag kanske den återuppstår, vem vet…

/ Frasse

Espresso House Brunnsparken

3,5

Jag har för mig det låg en resebyrå i den här lokalen tidigare, men en Espresso House (trots att det är en dussinkedja) gör ett litet  lyft för Brunnsparken som annars bara är stressade människor som skyndar förbi. Kaféet är trevligt inrett i den moderna och mer ekologiska och ganska varma inredningsstilen hos Espresso House, ganska snyggt men framförallt trivsamt. De stora fönstren som vätter ut mot Brunnsparken släpper in ganska gott om ljus i den relativt stora och luftiga lokalen. Det är gott om sittplatser utan att det blir trångt och positivt är att det finns många eluttag om du behöver ladda din telefon eller koppla in datorn. Troligtvis tack vare det väldigt centrala läget är det gott om folk, både i lokalen och som bara kommer och handlar med sig en kaffe. Lokalen fylls av ganska hög musik, men det är inte irriterande högt.

Frukosten som erbjuds är precis samma meny som samtliga andra kaféer i kedjan. Här har man placerat tavlan med frukostmenyerna precis vid kassan, vilket blir lite dumt då du kanske redan har plockat ihop det du vill ha, när du ser vad som ingår i de olika frukostalternativen. Tråkigt nog är det som vanligt en hel del plast till yoghurt och juice. Väljer du bryggkaffe ingår påtår, det uppskattas alltid.

Servicen var väldigt frodig och gladlynt när jag var här, det höjde det annars ganska gråa morgonhumöret, plus i kanten!

Frukost (ett av många alternativ)

  • Stor bryggkaffe
  • Macka (ljus eller grov) valfri varm
  • Yoghurt (tillval +15kr)

Sätt ditt eget betyg på Espresso House (Brunnsparken)

Skriv en kommentar på "Espresso House"

Notera att detta inte är Espresso Houses officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.