Den här sidan är gammal, informationen som du hittar här är troligtvis mycket inaktuell, den finns kvar här av nostalgiska skäl. Men en vacker dag kanske den återuppstår, vem vet…

/ Frasse

Happy Moons Linnégatan 74, 413 08 Göteborg

2,75

Tidigare låg Avocado här, men nu (2015) är det nya ägare. Konceptet är ungefär det samma som tidigare – dev en rätt ordentlig och stor frukostbuffé med allt från bacon till yoghurt. Inredningen är lite uppgraderad, ett kliv uppåt från hur det var på Avocado. Det är inte sådär jättemysigt, men funktionellt och rätt rymligt. Lite gröna växter roligare saker på väggarna hade gjort det lite mysigare. Uteserveringen är den samma som innan, stor med gott om plats för gäster och barnvagnar. Man har också ett soligt läge för frukosten under sommarmånaderna.

Själva frukostbuffén (109kr) är trevligt uppdukad, om något uppdelad då kaffet och juicen står på ett eget litet och belamrat bord lite vid sidan av. Här känns det som att man hade kunnat göra det lite hela bättre med enkla medel. Annars finns det mesta du kan önska i buffén, allt från stekmat till gröt och yoghurt. Själva servicen är glad och vänlig och utan krusiduller. 

Frukostbuffé

  • Korv, köttbullar, bacon, stekt potatis och äggröra
  • Risgrynsgröt och havregrynsgröt 
  • Yoghurt och fil
  • Kaffe och te (sojamjölk finns)
  • Juice (två sorter)
  • Nybakat bröd
  • Pålägg, grönt och lite frukt

Sätt ditt eget betyg på Happy Moons (Linnégatan 74, 413 08 Göteborg)

Skriv en kommentar på "Happy Moons"

Notera att detta inte är Happy Moonss officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras sida på Facebook istället till exempel.

Kommentarer (1)

Emma

Hur länge är frukostbuffén igång söndag??

16 Oktober, 2016 klockan 10:16