Den här sidan är gammal, informationen som du hittar här är troligtvis mycket inaktuell, den finns kvar här av nostalgiska skäl. Men en vacker dag kanske den återuppstår, vem vet…

/ Frasse

Bönor och Bagels

3,5

Institutionen Bönor och Bagels har nog legat på Linnégatan så länge jag kan minnas, men i nuvarande regi (2015) har dom bara funnits ett par år. Man har gjort ett rätt ordentligt lyft i och med de nya ägarna. Framför allt är personalen gladare och mer alert än innan. Tidigare blev jag faktiskt expedierad utan att få ett ord från mannen bakom kassan. Nu är det mycket bättre! I bakgrunden spelas sedvanligt lite soft musik.

Inredningen är också mycket fräschare och trevligare än innan, riktigt mysigt och snyggt! Inne i lokalen är det inte så stort, men i och med att det inte är något folk räcker det och blir över. När jag var här var det julmysigt på alla sätt och vis, med julduk och behagligt dämpad belysning. Är det varmt och soligt finns det en stor uteservering med bra span- och solläge på solsidan på Linnégatan. Om sommardagarna är det fullt!

Frukosten kan fås i en liten variant med bagel, varm dryck och juice för 60kr medan den större även inkluderar yoghurt eller chiapudding och ett hårdkokt ägg. Till bageln får du rikligt med pålägg att kombinera. Jag valde yoghurt med müsli och bär, men nästa gång blir det nog chiapuddingen. Ägget som serveras är hårdkokt och kallt, varmt hade gett lite mer plus. Påtår ingår till bryggkaffet, trevligt! Något som är mycket trevligt är att det inte är någon plast alls på det som serveras. Något som fler borde ta efter!

Stor frukost (85kr)

  • Bagel med cream cheese, ost, skinka och grönsaker
  • Valfri varm dryck (påtår ingår)
  • Hårdkokt ägg (kallt) 
  • Förskpressad juice (apelsin / äpple)
  • Yoghurt med müsli och bär eller chiapudding med äpple och passionsfrukt
  • Lite frukt

Sätt ditt eget betyg på Bönor och Bagels

Skriv en kommentar på "Bönor och Bagels"

Notera att detta inte är Bönor och Bagelss officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.