Den här sidan är gammal, informationen som du hittar här är troligtvis mycket inaktuell, den finns kvar här av nostalgiska skäl. Men en vacker dag kanske den återuppstår, vem vet…

/ Frasse

Eli's Corner

4

Jag vet inte riktigt exakt när kvartersbutiken som låg här innan slog igen portarna och Eli's Corner flyttade in i hörnlokalen vid Bengans, men någon gång runt 2013–2014 är nog en bra gissning. Lokalen är rätt stor och rymlig med högt i tak. Stora fönster längs med de två hörnväggarna gör att det är ljust och fint. Längs en del av fönstren finns det höga bord och stolar, men annars är det vanliga små bord, stolar och soffor som gäller. I bakgrunden spelas den sedvanliga softade bakgrundmusiken.

Inredningen är ganska enkel, stram och utan krusiduller. Längs innerväggarna hänger tavlor, men annars är det rätt kalt. Inga dukar eller blommor, lite mer hipster helt enkelt. Oavsett så känns det modernt och fräscht.

Servicen är oklanderlig, avslappnad och väldigt vänlig utan att bli inställsam och tillgjord - riktigt trevligt! Killen bakom disken kommer ut med frukosten efter beställning. Frukosten går att få i två varianter, en vanlig och en de luxe. Den vanliga består av valfri varm kaffe, färskpressad apelsinjuice och surdegsfralla. De luxe-varianten innehåller utöver den vanliga frukosten även ett kokt ägg och yoghurt och müssli.

Allt var väldigt gott, juicen och surdegsfrallan var extra goda, en riktig kalasfrukost faktiskt. Man blir lagom mätt och väldigt belåten. Hit kommer jag mer än gärna tillbaka!

Frukost De Luxe (85kr)

  • Valfri varm dryck
  • Färskpressad apelsinjuice
  • Kokt ägg
  • Yoghurt och müssli
  • Surdegsfralla med ost och lufttorkad skinka

Sätt ditt eget betyg på Eli's Corner

Skriv en kommentar på "Eli's Corner"

Notera att detta inte är Eli's Corners officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras sida på Facebook istället till exempel.

Kommentarer (26)

Pharme722

Very nice site! cheap goods http://opeyixa2.com/rvqtoxx/4.html

20 Augusti, 2016 klockan 04:36

Pharme325

Very nice site! cheap goods

21 Augusti, 2016 klockan 10:13

Pharmf116

Very nice site! [url=http://oieypxa2.com/oryvkqr/2.html]cheap goods[/url]

21 Augusti, 2016 klockan 10:13

Pharmb431

Very nice site! cheap goods http://oieypxa2.com/oryvkqr/4.html

21 Augusti, 2016 klockan 10:13

Pharmd70

Very nice site!

21 Augusti, 2016 klockan 10:16