Den här sidan är gammal, informationen som du hittar här är troligtvis mycket inaktuell, den finns kvar här av nostalgiska skäl. Men en vacker dag kanske den återuppstår, vem vet…

/ Frasse

Seacup

4

Seacup ligger fint precis vid älven med härlig utsikt över hamnen och de fartyg som faktiskt hinner passera förbi en sömnig lördagmorgon. Längs strandpromenaden och hela framsidan finns en uteservering, perfekt när vädret är soligt och behagligt, men det kan lätt bli lite blåsigt. Ur högtalarna spelas lågmäld jazzmusik och tack vare att det inte är speciellt mycket folk i lokalen så håller sig ljudvolymen låg.

Lokalen är rätt stor, luftig och ljus med stora fönster ut mot älven. Sittplatser finns ordnade runt bord i lite olika varianter, vissa högre och andra lägre. Längs fönstren finns höga barbord med spanläge ut mot strandpromenaden.

Frukosten som serveras på lördagar är en välfylld frukosttallrik med hårdkokt ägg, yoghurt med müsli, liten smoothie, lite frukt, äppeljuice, kaffe eller te samt en liten croissant, som just när vi var där kändes helt nybakad. För 89 kronor får du alltså en riktigt bra och rejäl frukost som du nog ska stå dig på ett bra tag. På söndagar är det istället för frukosttallriken en frukostbuffé för 99 kronor som gäller.

Frukost

  • Yoghurt med müsli och honung
  • Ostfralla
  • Hårdkokt ägg
  • Mini croissant med sylt och grädde
  • Kaffe eller te
  • Liten smoothie shot
  • Äppeljuice
  • Liten skiva apelsin

Sätt ditt eget betyg på Seacup

Skriv en kommentar på "Seacup"

Notera att detta inte är Seacups officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras sida på Facebook istället till exempel.

Kommentarer (2)

Karin Jaxmark

Hej

Går det att boka bord för frukostbuffe, 7 personer, den 17 februari vi 10,30?

Vänligen

Karin Jaxmark

4 Februari, 2019 klockan 15:21

Lili Winberg

Hej SeaCups öppettider just nu är 10 -18 sön-torsdag

10 -20 fredag och lörda.

Mars blir d 10-20måndag-lördag

10-18 söndag

30 December, 2019 klockan 10:18