Den här sidan är gammal, informationen som du hittar här är troligtvis mycket inaktuell, den finns kvar här av nostalgiska skäl. Men en vacker dag kanske den återuppstår, vem vet…

/ Frasse

Kafé Skrovet

3,25

Kafé Skrovet har kanske inte det mysigaste eller bästa läget på Eriksberg där det ligger helt utan utsikt mot älven, även om det inte är mer än ett stenkast bort. Själva caféet är däremot mysigt och fint med en luftig och modern inredning i en alldeles lagom stor lokal. Stora fönster längs med två av sidorna släpper in gott om ljus och ger lite utsiktsläge mot den sömniga genomfartsgatan.

Längs ena väggen finns ett par bänkar och längre bord medan övriga sittplatser fördelas mellan barbord i fönstren, en liten läshörna och två runda bord. Disken och kassan ligger längs väggen längst in i lokalen.

Det finns två frukostmenyer att välja på, en lite enklare med en ost eller skinkmacka samt kaffe och juice för 65kr medan den större lyxfrukosten även innehåller större val bland mackorna (även ägg och vegansk med avocado) och yoghurt med granola och ägg för 89 kr. Jag blev rejält mätt på lyxvarianten, och gott var det! Det är lite synd att yoghurt, juice och mackan serveras i plast, det hade varit enkelt att hälla upp i riktiga glas, och lägga mackan på en tallrik vid servering.

Servicen är lite rörig med väldigt hjärtlig. Det kändes lite som att man inte riktigt hade full koll på allt, men det gör inte jättemycket, det var lite charmigt på samma gång.

Lyxfrukost 89kr

  • Kaffe / te
  • Juice
  • Ägg och kaviar
  • Yoghurt och müsli
  • Macka (ost, ost och skinka, ägg eller avocado)

Sätt ditt eget betyg på Kafé Skrovet

Skriv en kommentar på "Kafé Skrovet"

Notera att detta inte är Kafé Skrovets officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt.

Kommentarer (3)

Billy

Tråkigt att det är stängt klockan 07:10 och ingen är på plats när man räknar med att hinna äta, lär ju även ta en stund att starta upp allt!

8 Juni, 2017 klockan 07:09

Vi

Stor besvikelse. Fel i beställningen, bullar torra och gamla. Kaffet kallt. Alldeles för hög musik så att man inte hör vad som sägs vid bordet.

18 Juli, 2017 klockan 15:12

Rode

God frukost och flexibel trevlig personal som gjorde specialmacka till mig. Glatt överraskad att allt var i glas/porslin efter att läst bloggen om plastbehållare. Mysigt café. Minus på en högljudd kyl som står inne i cafelokalen.

11 Augusti, 2017 klockan 09:37