Den här sidan är gammal, informationen som du hittar här är troligtvis mycket inaktuell, den finns kvar här av nostalgiska skäl. Men en vacker dag kanske den återuppstår, vem vet…

/ Frasse

Melody Bakery

2,5

Observera! Melody Bakery har stängt igen. Recensionen ligger kvar här för referens och nostalgiskäl

Melody Bakery slog upp portarna 8 december, något som deras hemsida fortfarande berättar. Men hur som helst, caféet ligger i en av lokalerna jag trodde jag hade koll på, men inte minns vad som låg där innan. Melody Bakery ligger inklämt mellan Can's och datoraffären och kan nu framåt vårkanten stoltsera med Linnégatans kanske prydligaste uteservering. Inne i lokalen är det lika prydligt och det känns lite franskt och mysigt med plyschsoffor och mörkt trä, bra mix mellan modernt och äldre stil.

Frukost bjuds i två varianter, en lite mindre och en stor. Valet faller på den större, vilket tyvärr visar sig vara lite av en miss då både yoghurt och marmelad saknas. Jag får istället mer sallad i min baguette. Jag önskade hellre att jag blev övertalad att ta den mindre frukosten, för sallad betalar jag inte gärna 30kr extra för. Ägget var dessutom kylskåpskallt, kanske var det gårdagens? Påtår ingår dock, positivt nog! Men 95kr för ett kallt ägg och en stor baguette med massa salladsbuffégrönsallad är väl magstarkt tyvärr. 

Frukost

  • Bryggkaffe (inkl. påtår)
  • Juice (Minute maid på flaska)
  • Baguette med ost och skinka
  • Hårdkokt ägg (kallt)
  • Chokladcroissant
  • Yoghurt (var slut när jag var där)

Det går inte att kommentera på Melody Bakery eftersom det har stängt.