Den här sidan är gammal, informationen som du hittar här är troligtvis mycket inaktuell, den finns kvar här av nostalgiska skäl. Men en vacker dag kanske den återuppstår, vem vet…

/ Frasse

Ethel's

4,5

Notis: Ny ägare sedan 2018, bilderna är deras egna

Ethels har legat i Linné rätt länge nu och det är nog inte många som är i området som inte redan varit där, men har du inte det är det definitivt värt ett besök! Speciellt på helgen blir det ett Mecka för frukost- och brunchälskare. Det är populärt och välbesökt men det är inte riktigt lika svårt att få plats som på Egg & Milk. Såhär en tidigt morgon mitt i veckan är det bara att traska in och sätta sig var som helst i den mysiga "lantliga" inredningen. Man har satsat på hög mysfaktor i klassisk gammal caféstil med olika möblemang och arrangemang. Tyvärr är det väldigt mycket möbler för att kunna klara av så många gäster som möjligt, det blir därför rätt trångt och att navigera runt med väskor och jackor när det är fullt av frukostgäster.

Ethels triumfkort på frukosthimlen heter "Lyxfrukost" (119kr) och är bokstavligen ett dignande torn av frukostmat! Är du hungrig är detta helt klart ditt enda val. Det går att få ägg och bacon som del i det hela också. Men eftersom jag inte är lika hungrig idag nöjer jag mig med en så kallad "Minifrukost", som inte är speciellt liten den heller. Som den stora fast lite mer lagom kan man säga, jag saknar faktiskt ingenting. En påtår ingår dessutom vilket är en trevlig bonus! 

Frukost

  • Kaffe (inkl. påtår)
  • Juice
  • Yoghurt med müssli, bär och honung
  • Scone
  • Creme cheese och fikonmarmelad
  • Frukt

Sätt ditt eget betyg på Ethel's

Skriv en kommentar på "Ethel's"

Notera att detta inte är Ethel'ss officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.

Kommentarer (8)

julia

Överdrivet dyrt otrevliga personal inte prisvärt

12 Maj, 2015 klockan 10:24

Alexander

Ingen höjdare, onödigt dyrt och otrevlig personal med 0 servicekänsla.

20 December, 2016 klockan 13:14

Jenny

Åt stora frukosten. Riktigt med frukt och grönsaker till det nybakade brödet. Goda scones, fina muffins och riktigt löste i flera smaker att välja bland. Valde ägg och bejcon till och det var vällagat, mitt sälskap tog yoghurt och tyckte den var god men liteför söt med acasiahonungen på. Prisvärt. Riktigt rosa inredning med kuddar och volanger. Mysig stämning och trevlig personal. Dock lite trångt om det är fler än 8 personer som äter.

6 April, 2017 klockan 20:43

Lisa

Var där för första och enda gången idag. Otrevlig personal som påstod att min glutenintolerans bara satt i mitt huvud! Aldrig mer.

7 Maj, 2017 klockan 14:43

Anna

Jag älskar att äta frukost men min familj hos Ethel's, mysigt och gott och en bra start på en dag med äventyr!

13 Augusti, 2017 klockan 09:08