Den här sidan är gammal, informationen som du hittar här är troligtvis mycket inaktuell, den finns kvar här av nostalgiska skäl. Men en vacker dag kanske den återuppstår, vem vet…

/ Frasse

Subway Linnégatan

2

Subway dök upp i Sverige och Göteborg för några år sen, det kändes lite exotiskt när dom dök upp, men det precis som med alla franchiser precis meningen att det skall vara på exakt samma sätt som i ursprungslandet, det är ju precis liksom det som är meningen. Tyvärr tröttnar man ju rätt snabbt och att äta precis samma sak här hemma som i New York förtar ju lite av känslan. Inredningen är också på pricken lika tråkig som på 47th Street, enda skillnaden på det hela är egentligen att personalen pratar lite svenska emellan alla engelska uttryck i menyn. Men ännu en gång, det är ju det som är poängen :)

Själva frukosterbjudandet är tyvärr inte heller speciellt upphetsande och det känns bara som dom kallar det "frukostmeny" när det är samma som vanligt, förutom att man får en flaska juice i stället för en påse chips eller kaka. Kalla mig tråkigt traditionell men jag vill gärna ha lite fil, ägg eller gröt till frukost hellre än barbequesås på uppmikrad bacon.

Det som också svider lite i själen är att allt är av engångsmaterial och man producerar helt enkelt rätt mycket skräp. Varför inte förnya konceptet och gör miljövänliga anpassningar i Sverige där mackan placeras på en talrik och kaffet i en mugg?

Frukost

  • Valfri smörgås / sub
  • Valfri varm dryck (maskinkaffe)
  • Juice på flaska

Sätt ditt eget betyg på Subway (Linnégatan)

Skriv en kommentar på "Subway"

Notera att detta inte är Subways officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.