Den här sidan är gammal, informationen som du hittar här är troligtvis mycket inaktuell, den finns kvar här av nostalgiska skäl. Men en vacker dag kanske den återuppstår, vem vet…

/ Frasse

Le Petit Café Linnégatan

3,75

Le Petit har förgyllt cafélivet och frukostfrossan i Haga under ett antal år nu, och därför känns det nästan naturligt att man nu expanderar med ytterligare en Le Petit Café, den här gången i gamla Melody Bakerys lokaler mitt på Lnnégatan. Även här kör man med samma pittoreska "shabby chic"-inredning med udda bord och stolar som är så där perfekt nyslitet utan att det blir för konstlat. Jag tycker det känns som hemma hos en gammal men välstädad och ordnad dam, eller mormor om man så vill. Cafét på Linnégatan är större, rymligare och känns lite ljusare än den på Haga Nygata trots att man här bara har fönster åt ett håll.

Konceptet är annars precis samma, det sägs det är buffé, men du kan inte ta mer yoghurt t.ex. Nu får man tyvärr inte plocka helt fritt, utan jag blir serverad en skål med yoghurt och en smoothie som "bas". Du kan inte själv välja påfyllning av dessa. Men annars finns det ganska mycket att välja bland i den fina buffén – brödstycken, nötter, ägg, ost och marmelader. Något jag dock saknar är grönsaker! Lite vitaminer kan man dock snappa upp med en clementin.

Jag skulle nog säga att jag föredrar den här Le Petit framför den i Haga eftersom man här kan välja om man vill ha en scone och eller t.ex två ägg. Nu var det ju ett tag sedan jag var på Le Petit i Haga, så det är möjligt de har infört den här buffén där med. GP är en trevlig bonus!

Frukost (buffé)

  • Valfri varm dryck
  • Smoothie
  • Kokt ägg
  • Yoghurt
  • Bröd
  • Ost och marmelader
  • Clementin
  • Stor variation av rostade nötter
  • Hallonscone

Sätt ditt eget betyg på Le Petit Café (Linnégatan)

Skriv en kommentar på "Le Petit Café"

Notera att detta inte är Le Petit Cafés officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt.

Kommentarer (18)

Semlan

Köpte med oss semlor hem för 30:--/st. Tyvärr var dom ca 3 dagar gamla, det måste kvinnan som sålde dom till oss märkt när hon stoppade ner dom i påsen. Tur för henne att vi inte fikade på plats... Jag blir galen när jag blir lurad!!!

30 Januari, 2014 klockan 14:32

Lisa

Ät inte här!!!!! Blev serverad en möglig smörgås!!!!! Inte ens en ursäkt fick man.....sämre ställe får man leta efter!

14 Mars, 2015 klockan 14:01

XX

Varning!

Toalettrengöring pågår av personal som samtidigt är arbetar köket och servarar kunder!

Blev helt chockad då toalettsitsen bars ut i köket och fixades på ett bord där mat och det som hör till placeras!

Det där vore något för Hälsovårdsmyndigheterna att bita i!

17 November, 2016 klockan 09:06

Christina Lindberg

Tog erbjudandet med dagens pizza och en öl för 149:-. Lockande pris och god öl men pizzan

6 Maj, 2017 klockan 21:10

MOCKBA

lunch var ok, ca 3,5

30 December, 2019 klockan 22:23