Den här sidan är gammal, informationen som du hittar här är troligtvis mycket inaktuell, den finns kvar här av nostalgiska skäl. Men en vacker dag kanske den återuppstår, vem vet…

/ Frasse

Ragazzi

2,25

Saluhallen Briggen var i media när salladsbaren var i klammer med facket, men detta är alltså cafét på hörnet. Man öppnar en timme tidigare än resten av saluhallen som öppnar nio. Eftersom man nog egentligen har öppet för att preparera ordinarie luncher och annat är det lite uppslupet i kassan, men glatt och vänligt. Frukosten som man gör reklam för ute på gatan är en mycket enkel frukost bestående av ostfralle, kaffe och juice. Det finns fler mer ordinarie alternativ från menyn, men då blir det en helt annan prisklass.

Frallan är lite enkel och salladen känns som vanlig mixsallad, men brödet är gott! Detta är väl inte någon frukost för hungriga personer, men okay om man kanske skall äta en tidigare lunch. Kanske skall man då satsa på en av de från menyn.

Interiören är enkel, men trevlig, kök- och matsalsaktig, så förvänta er inget mys. Enkelt och praktiskt helt enkelt!

Värt att notera att man precis som resten av saluhallen Briggen stängt på söndagar.

Frukost

  • Kaffe
  • Juice från paket
  • Ostfralla

Sätt ditt eget betyg på Ragazzi

Skriv en kommentar på "Ragazzi"

Notera att detta inte är Ragazzis officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.