Den här sidan är gammal, informationen som du hittar här är troligtvis mycket inaktuell, den finns kvar här av nostalgiska skäl. Men en vacker dag kanske den återuppstår, vem vet…

/ Frasse

ARMANs

4

Efter den totala renoveringen av gamla "Starcups", som sedan en ganska bra tid sen bytte namn till nuvarande "Armans Coffee", har man nu återuppstått igen under det lite kortare namnet ARMANs. Lokalen är helt omgjord och nu är det lite mer murr, mörkt trä och snygginredning än tidigare. Tänk dig lite Aspen möter Spanska ridskolan i Wien, lite sån känsla får jag. Det är riktigt fräscht och rätt annorlunda. Man har dessutom ändrat konceptet något med fullfjädrad restaurang, luncher och fullständiga rättigheter. Du kan alltså stanna här från frukosten hela dagen fram tills sista drinken efter middagen. Utseveringen står självklart kvar ute i solen, på en av Linnés soligaste lägen.

Frukosten är ungefär den samma som tidigare, med kaffe, apelsinjuice, smoothieshot, ägg, yoghurt och en hel del till. Fast skillnaden är att kvaliteten har höjts ett par snäpp, faktiskt en rikig kalasfrukost! Priset har höjts till 89kr vilket ändå jag klassar som riktigt prisvärt jämfört med andra frukostfavoriter som Ethel's på Linnégatan.

Personalen är den samma som tidigare, och den här gången testade jag frukosten i sällskap med en barnfamilj på helgen. Tidigare fick barnvagnarna stanna ute, men nu var det okay även för Arman själv. Möjligtvis var det lite stressat bakom kassan och i köket men trots att betjäningen var "lite kort" så flöt det på fint och vi fick vår frukost levererad vid bordet efter en liten stund.

Helt klart en av de bästa frukostarna i Linné just nu!

Frukost

  • Kaffe eller te
  • Apelsinjuice
  • Smoothie shot
  • Hårdkokt ägg
  • Yoghurt och müssli & jordgubbe
  • Croissant
  • Surdegsbröd med ost, skinka och marmelad
  • Gurka och tomat
  • Lite frukt

Sätt ditt eget betyg på ARMANs

Skriv en kommentar på "ARMANs"

Notera att detta inte är ARMANss officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras sida på Facebook istället till exempel.

Kommentarer (7)

Hanna

Var där på frukost i höstas (2014). God frukost, men väldigt trist bemötande och dålig service...tyvärr -för hade man bara känt sig välkommen som gäst hade jag gärna gått dit igen!

Killen i kassan bemödade oss knappt med en blick, sa inte vad frukosten kostade utan sträckte bara trött fram handen med ett kroppsspråk som sa "ge mig visakortet då"...

Inget "varsågoda" när de kom ut med frukosten och vi sa tack, och heller inget "smakade det bra?" eller "välkomna tillbaka".... Inget ställe att gå tillbaka till för vår del!

18 Februari, 2015 klockan 12:45

Andreas

Vi var där innan de uppgraderade. Vårt favoritställe nummer 1! Har bara varit trevligt bemötande och bra service.

Ska prova dem nästa vecka igen!

16 April, 2015 klockan 13:23

anna

Armans.är helt klart vinnaren när det gäller frukost !!!

väldigt fint ställe speciellt efter renoveringen

8 Maj, 2015 klockan 00:04

Marie

Tycker att deras frukost är riktigt god, nu har de dock höjt priset till 95 kr och muslin man får i yoghurten är knappt kännbart. Men mackan och croissanten är jättegoda!


Servicen är oftast det enda som lämnar oss med mer att önska, inget leende eller "god morgon" även om det aldrig varit fullt av folk eller liknande som man skulle kunna skylla på. Men av någon anledning hamnar vi där igen och igen, musiken, frukosten och läget är det som väger upp!

30 Augusti, 2015 klockan 08:46

Tomas o Evy

Bästa frukosten på länge. Vi åt den lilla frukosten som var super. Ägg, skink o ostmacka, juice kaffe/the.

30 Juli, 2016 klockan 11:33