Den här sidan är gammal, informationen som du hittar här är troligtvis mycket inaktuell, den finns kvar här av nostalgiska skäl. Men en vacker dag kanske den återuppstår, vem vet…

/ Frasse

Me me meOm Frukostfrasse

Var ligger bästa stället att äta frukost på i Göteborg? Godaste latten i stan? Vart skall man gå när man tröttnat på sitt favoritställe? Ja, det är bara några av frågorna jag hoppas kunna besvara med den här sidan. Det är ju faktiskt rätt lätt att hamna på samma ställe gång efter gång, trots att Göteborg har nästan oändligt många caféer.

Vem är då Frukostfrasse? Jag heter egentligen inte "Frasse" utan Anders och förutom att frossa i frukost driver jag webbyrån Bobolo här i Göteborg. Detta är bara ett av mina små hobbyprojekt.

Jag har fått en del mail om förfrågningar om anställningar, jag har skapat den här bloggen om frukostar, jag driver alltså själv inget café! :) Ni får kontakta respektive café om ni vill skicka CVn och beställningar.